Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιος είμαι…

(αν έχεις απορίες)

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, το 1975 (ναι καλούτσικος είμαι, άστο μην τα υπολογίζεις…).

Εκπαίδευση

Τελείωσα το σχολείο στην Καλαμαριά και στη συνέχεια σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τελειώνοντας έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Lancaster University (UK) MA in Management & Organizational Learning, με θέμα πτυχιακής τη διαφορά ενός εκπαιδευτικού προγράμματος face 2 face με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα online (2000).

Επαγγελματικά

Το 2002 ξεκίνησα την Συμβουλευτική μου επιχείρηση (Evolution Consulting) με αντικείμενο την εκπαίδευση προσωπικού και τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα επιδοτήσεων. Το 2006 μεγαλώσαμε και η επιχείρηση ξεκίνησε να προσφέρει υπηρεσίες λογιστικού γραφείου, ενώ το 2010 φτιάξαμε μια από τις πρώτες πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα (www.LearningEvolution.gr). Μέσω της πλατφόρμας μας έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες άτομα σε θέματα επιχειρηματικότητας, marketing, πωλήσεων, αλλά και πάνω στα προγράμματα επιδοτήσεων. Έχω υπάρξει επίσης εισηγητής ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων σε επιχειρήσεις όλων των τομέων της παραγωγικής δραστηριότητας (Κωτσόβολος, Insurance Seminars), αλλά και εισηγητής ανοικτών σεμιναρίων που διοργανώσαμε εμείς, αλλά και άλλες εταιρείες όπως το biscoto.

Από το 2010 μέχρι το 2020 συνεργάστηκα με την εταιρεία Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Orientum , όπου ήμουν Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού για παιδιά και ενήλικους, αλλά και εισηγητής ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Το 2020 ξεκίνησα το σχεδιασμό του αγαπημένου μου αυτή τη στιγμή project τη VREvolution.gr η πρωτοποριακή μας υπηρεσία, όπου επισκεπτόμαστε σχολεία με 30 σετ εικονικής πραγματικότητας για να εισάγουμε τα παιδιά στην εικονική πραγματικότητα και να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία.

Εκπαιδευτική Εμπειρία

Έχω διοργανώσει ή συμμετάσχει ως ομιλητής σε δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέματα πωλήσεων, marketing, start ups και επαγγελματικό προσανατολισμό, πρόσωπο με πρόσωπο και online. Όλα μου τα σεμινάρια και οι ομιλίες μπορούν να γίνουν στην Ελληνική ή την Αγγλική γλώσσα.

Για το μέλλον;

Θα δούμε…, ήδη ετοιμάζουμε ένα μεγάλο online σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στη LearningEvolution.gr, αλλά και δύο project επιχειρηματικότητας για παιδιά σχολικής ηλικίας… (to be continued…)

Training excellence

Let’s talk about me baby!

Αν ψάχνετε για έναν έμπειρο ομιλητή που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού σας, με μια ομιλία πλούσια σε πληροφορίες και χιούμορ, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου! Ελάτε να κάνουμε την εκδήλωση σας ενδιαφέρουσα…

Blog Posts

Είμαι ένας chain enterpreneur που έχω μία επιχείρηση. Είμαι ένας Σύμβουλος επιχειρήσεων που πιστεύει ότι οι περισσότεροι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι απατεώνες. Είμαι ένας εκπαιδευτής ενηλίκων που πιστεύει ότι οι περισσότεροι ενήλικες δεν θέλουν να μάθουν τίποτα (αφού τα ξέρουν όλα…). Ασχολούμαι με την τεχνολογία και την εφαρμογή της στην εκπαίδευση, ερασιτεχνικά (είναι μόνο η δουλειά μου). Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να διαβάσετε στο blog μου.

Υπηρεσίες

Καλύτερα να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των επιχειρήσεων μας για να δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

-Λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες (evolution.com.gr)

– Εκπαίδευση προσωπικού (learningevolution.gr)

– Εικονική πραγματικότητα στο σχολείο (VRevolution.gr)

Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε το προσωπικό μου blog, με σκέψεις για το ποιοι είμαστε, που πάμε και αν θα φτάσουμε εκεί… ΟΚ, χωρίς πλάκα, εδώ θα βρείτε κείμενα για το τι κάνω ή για το τι σκέφτομαι χωρίς περιορισμούς…